Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Scheepscorrosie

Scheepscorrosie

Corrosie aan een schip is een veelvoorkomend probleem. Inmiddels verzorgt Ship Install al ruim 15 jaar de bouw en afbouw van jachten en beroepsvaartuigen. In die tijd hebben wij heel wat schepen voorbij zien komen met corrosie en merken wij dat watersporters vaak moeite hebben met het oplossen van dit veelvoorkomende probleem.

Galvanische corrosie

Galvanische corrosie ontstaat als twee verschillende soorten metaal in een stroom geleidende omgeving bij elkaar in de buurt komen. Hierbij worden de onedele metalen aangetast. Hierdoor zijn schepen vaak onbeschermd en is het belangrijk om hier een oplossing voor te zoeken. Ship Install heeft de kennis en apparatuur in huis om uw systemen door te meten en u verder te helpen. Zo hebben wij alle kennis van scheepselektra en kunnen wij kijken of de bescherming door middel van anodes voldoende is. Ook kunnen wij een scheidingstrafo van Mastervolt voor u plaatsen.

Corrosie voorkomen?

Wilt u meer weten over galvanische corrosie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw schip? Voor alle informatie kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen per e-mail via info@shipinstall.nl of telefonisch via 0416-665335.