Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Ship Install op de beurs

Ship Install op de beurs!

Ook dit jaar was Ship Install van 4 t/m 8 september 2019 aanwezig bij HISWA te water, de grootste in-water bootshow van Noord-Europa. De beurs vond plaats in de Bataviahaven van Lelystad en heeft een record aan bijna 30.000 watersportliefhebbers mogen ontvangen.

Ship Install op de beurs

Samen met diverse merken waaronder Raymarine en Mastervolt was Ship Install daar te vinden in de Village van HISWA te water. Ship Install zorgt voor beide merken vaak voor de onderhoud en installaties van het apparatuur.  Voor  Raymarine hebben zij showmodellen gemaakt waarop diverse cameraschermen waren te vinden. Deze schermen inclusief camera’s maken het ook mogelijk om in de nacht goed, scherp en ver weg te kunnen kijken.

HISWA

Maar naast dat men informatie kon inwinnen bij diverse merken die apparatuur voor de boten verkopen, was er ook een breed aanbod aan boten te vinden aan de kade. Tevens was ook mogelijk om een proefvaart te maken. Al met al een geslaagde beurs en wij hopen er volgend jaar weer bij te kunnen zijn.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Ship Install? Of heeft u interesse in een van de (nacht)camera’s? Dan kun u ons telefonisch bereiken op 0416 665 335 of per e-mail via info@shipinstall.nl