Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
navigatie boot

Navigatie op uw boot: alle mogelijkheden

Hoe is uw richtingsgevoel? Als beroepsvaarder en als pleziervaarder is een goede scheepsnavigatie van essentieel belang. Met de navigatie oplossingen van Raymarine, Simrad, Mastervolt en Garmin voor op uw boot, vaart u altijd op koers. Ship Install is dé dealer in de maritieme markt die ervoor zorgt dat u optimaal kunt genieten van uw tijd aan boord. 

 

Of u nu vist, zeilt of gewoon geniet van het open water, met de service van Ship Install en de boot navigatie van een van onze gerenommeerde merken komt u snel en veilig van A naar B op het water. Als service- en garantie dealer staan wij klaar voor het installeren, onderhouden en repareren van al uw favoriete producten. U kunt bij ons onder alle omstandigheden rekenen op secure reparaties, onderhoud en service. 

 

Navigatie nodig voor op uw boot?

Ship Install biedt verschillende oplossingen en merken die uw boot voorzien van navigatie. Allen kwalitatief en krachtig zodat u tijdens de vaartocht altijd de controle in handen houdt. Kiest u voor de vertrouwde navigatie optie van Simrad of voor de slimme en compacte scheepsnavigatie van Mastervolt? 

 

De specialisten van Ship Install adviseren u hier graag over! 

Bekijk de verschillende merken en producten op de website of laat u inspireren door voorgaande projecten. We verzorgen al 19 jaar de bouw en afbouw van motorjachten, zeiljachten en beroepsvaartuigen. Wij zijn gespecialiseerd in jachtonderhoud en bieden een uitstekende storingsdienst. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van navigatie op uw boot!