Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Dometic Koelkast

De koelkast voor uw boot

Een betrouwbare koelkast aan boord is net zo belangrijk als een betrouwbare boot. Als u wilt genieten van gekoelde drankjes en eten aan boord, dan is een koelkast op uw boot onmisbaar. Wanneer u kiest voor een Dometic koelkast hoeft u zich geen zorgen te maken over het interieur. Deze koelkasten zijn namelijk ideaal voor uw boot, omdat ze bijna niet opvallen en makkelijk in te bouwen zijn. De koelkast bestaat uit koelvriescombinatie en vriezer. Ook kan het vriesvak verwijderd worden, waardoor u een grotere koelkast creëert. Met een Dometic koelkast aan boord geniet u van hoogste mate van comfort.

De voordelen van een koelkast van Dometic:

  • Een 3-in-1-oplossing.
  • Afgeschuinde achterzijde voor optimaal gebruik van de ruimte aan boord.
  • Heldere verlichting en goede temperatuurbeheersing.
  • Geniet van alle gemakken aan boord!

De multifunctionele koelkast van Dometic is de ideale oplossing om functioneel met uw ruimte om te gaan aan boord. De koelkast van Dometic heeft niet voor niets de bijnaam ‘de kameleon’.

De Dometic Coolmatic is de perfecte koelkast voor uw boot. Naast de ruimtebesparende vorm heeft de koelkast een fraaie RVS koelkastdeur, waardoor het een elegante look geeft aan uw boot. De koelkast werkt daarnaast met intelligente elektronica die al snel een energiebesparing van 25% realiseert.

Ook genieten van het comfort van een koelkast aan boord?

Wilt u ook genieten van een handige 3-in-1 koelkast op uw boot? Ship Install installeert graag de koelsystemen van Dometic bij u aan boord. Ook voorzien wij u graag in onderhoud en reparatie in Heusden of bij u aan boord. Zo bent u van alle gemakken voorzien. Neem contact met ons op voor meer informatie of de mogelijkheden en wij staan u graag te woord.

Meer Informatie Meer producten

Aanbevolen producten

Webasto Koelkast

Webasto Koelkast

Fornuis

Dometic Fornuis

Oven

Dometic Oven