Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Brandblusser boot

FirePro Brandblusser 20

U wilt natuurlijk altijd veilig het water op. Op iedere boot, of dit nu een groot jacht of een kleine motorboot is, hoort een brandblusser aanwezig te zijn. De brandblusser van FirePro is geschikt voor het doven van brandend hout, vloeistoffen en gassen. Ga dus veilig het water op met een FirePro brandblusser op uw boot.

Welke brandblusser heeft u nodig op uw boot?

Ship Install is dealer van FirePro Benelux en helpt u graag met compacte blussystemen. FirePro heeft een uitgebreid aanbod aan brandblussers voor uw boot om brand te bestrijden en om schade te voorkomen. De FP-20 is het kleinste type uit het assortiment. Deze brandblusser kan zowel elektrisch als door middel van een thermocord worden geactiveerd. Dit type brandblusser is zeer geschikt voor brandbestrijding bij computers en kleine schakelkasten. Naast de FP-20 heeft FirePro voor grotere boten ook de FP-4o en FP-80 ontwikkeld.

De voordelen van een FirePro brandblusser op uw boot:

  • Volledig ISO gecertificeerde blussystemen.
  • Onschadelijk voor mens, dier en milieu.
  • Minimale levensduur van 15 jaar.
  • Voorkom brand- en blusschade aan uw boot!

Ship Install adviseert

Ook voor grotere (technische) ruimten zijn de blussystemen van FirePro zeer geschikt. Ship Install adviseert u als dealer van FirePro graag bij het kiezen van een brandblusser voor uw boot. Als gecertificeerd dealer van FirePro Benelux helpen wij u graag met de installatie en de keuringen van de blussystemen. Heeft u behoefte aan meer informatie? Wij helpen u graag verder! Neem voor een professioneel advies telefonisch contact op via 0416 665 335 of per e-mail via info@shipinstall.nl. Ook kunt u het online contactformulier invullen wanneer u meer informatie wenst te ontvangen.

Meer Informatie Meer producten

Aanbevolen producten

FirePro 40

FirePro 40

FirePro 80

FirePro 80

Dometic Gasmelder

Dometic Gasmelder