Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]

Visvinder kopen

Wilt u een visvinder kopen? Dan bent u bij Ship Install aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van hoogwaardige visvinder producten. Niet alleen koopt u snel en eenvoudig een visvinder bij ons, maar wij kunnen ook de montage en installatie verzorgen. Op deze manier kunt u zonder zorgen het water opgaan met uw nieuwe visvinder. Ship Install heeft jarenlange ervaring in de bouw en afbouw van diverse vaartuigen. Kiest u voor kwaliteit voor uw vaartuig, dan kiest u voor de service van Ship Install. Wij helpen u graag verder bij het kopen van een visvinder.

Wat is een visvinder?

Een visvinder, ook wel bekend als fishfinder, is een systeem dat in staat is om de diepte van het water te meten. Het systeem kan ook plantengroei en vissen signaleren en focust zich altijd op het water onder het vaartuig. Hierbij meet de visvinder de afstand tussen de transducer en de bodem. Tegelijkertijd signaleert het systeem alle bewegende of stille objecten die zich tussen deze afstand bevinden. Met een fishfinder brengt u dus in kaart wat er zich onder het vaartuig bevindt. Het systeem is ideaal voor vissers die in grote meren of rivieren vis willen vangen. Wilt u meer informatie voordat u een visvinder gaat kopen? Vraag dan nu gemakkelijk informatie aan.

visvinder van raymarine

Visvinder kopen; de verschillende merken

Wanneer u een visvinder wilt kopen, kunt u gerust langskomen bij Ship Install in Heusden. Wij hebben diverse soorten visvinders op voorraad van hoge kwaliteit. U heeft de keuze uit de volgende producten:

Bij Ship Install staan onze deskundige medewerkers klaar om u te helpen bij uw keuze tussen de visvinders. Zij voorzien u graag van een persoonlijk advies voor de meest geschikte producten voor uw vaartuig.

Neem contact op met Ship Install

Of u nu een visvinder wilt kopen of meer informatie wilt over de producten en service van Ship Install, onze medewerkers staan voor u klaar. Wij werken met een team van ervaren experts die u verder kunnen helpen met al uw vragen over de meest geschikte visvinder. Onze specialisten kunnen u ook op weg helpen met het monteren en installeren van producten op uw vaartuig. Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 0416 665 335 of per mail via info@shipinstall.nl. U kunt ook ons contactformulier op onze website invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.