Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]

Fishfinder kopen

Wilt u graag een fishfinder kopen? Bij Ship Install zijn we onder andere gespecialiseerd in de verkoop en montage van hoogwaardige fishfinder producten. Een fishfinder kopen is bij ons zeer gemakkelijk, daarnaast kunnen wij voor u de montage én installatie verzorgen. Op deze manier kunt u zonder zorgen het water op gaan met uw nieuwe fishfinder. Ship Install heeft ook jarenlange ervaring in de bouw en afbouw van diverse soorten vaartuigen. U bent dus in goede handen.

Visvinder kopen

Een visvinder kopen kan online of u kunt langskomen bij Ship Install in Heusden. Wij hebben visvinders te koop van hoge kwaliteit van diverse merken zoals Garmin, Raymarine en Simrad. Bent u op zoek naar een visvinder en wilt u graag passend advies ontvangen? Wij helpen u graag verder met de meest geschikte visvinder. Een visvinder kopen bij Ship Install? Dan heeft u onder andere de keuze uit de volgende producten:

Algemene informatie over fishfinders

Een fishfinder, ook wel ‘visvinder’ genoemd, is een systeem dat in staat is de diepte van het water te meten en kan onder andere plantengroei en vis signaleren. De fishfinder focust zich op het water onder de positie waar het vaartuig zich op dat moment bevindt. Wat een fishfinder technisch gezien doet, is de afstand meten tussen de transducer en de bodem en hierbij signaleert het systeem alle objecten (bewegend of stil) die zich daartussen bevinden. Weten wat uw mogelijkheden zijn bij het kopen van een fishfinder? Vraag dan nu gemakkelijk informatie aan.

Neem contact op met Ship Install

Een moderne fishfinder kopen van Garmin, Raymarine of Simrad? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wij werken met een team van ervaren experts die allemaal over de juiste expertise beschikken om vragen te beantwoorden over uw nieuwe fishfinder of om deze te installeren op uw vaartuig. Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 0416 665 335, per mail via info@shipinstall.nl of vul ons contactformulier in!