Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Raymarine AIS 700

Raymarine AIS 700

In januari 2018 heeft Raymarine de AIS 700 zendontvanger geïntroduceerd. De AIS 700 is een ontvanger met automatisch identificatiesysteem (AIS) van klasse B. Het is ontworpen voor gebruik met multifunctionele navigatiedisplaysystemen van Raymarine. Als zendontvanger ontvangt de AIS 700 niet alleen uitzendingen van andere schepen, het verzendt ook de informatie van uw eigen boot om gezien te worden op de systemen van andere schepen. De AIS 700 van Raymarine bevat een stukje geavanceerde software en het apparaat levert uitmuntende prestaties en voordelen.

Functies van de AIS 700

  • De AIS 700 kan volledig zenden en ontvangen voor een beter situatiebewustzijn en meer veiligheid.
  • De AIS 700 werkt met het nieuwste SO_TDMA netwerk voor een beter bereik en snellere prestaties.
  • De ingebouwde antennesplitter vereenvoudigt de installatie met de bestaande VHF-radioantenne.
  • De AIS 700 is NMEA2000, NMEA0183, PC (setup & diagnostiek) en SeaTalkng compatible.
  • De AIS 700 bevat via software of hardware een schakelbare stille modus voor meer veiligheid wanneer dat nodig is.

De voordelen

Aan boord van kleine schepen is vaak weinig ruimte voor de antennes van het communicatiesysteem. Deze nieuwe zendontvanger en de marifoon aan boord werken op dezelfde frequentieband. Hierdoor kunnen ze gebruik maken van één gezamenlijke antenne en dat is ruimtebesparend. Ook de zendontvanger zelf neemt slechts een beperkte ruimte in beslag. Het alles-in-één-apparaat is compact, eenvoudig te installeren, een afzonderlijke antennesplitter is niet nodig en meerdere apparaten kunnen erop worden aangesloten. Tot slot is de ‘stille modus’ een waardevol stukje software in de Raymarine AIS 700. Het is te gebruiken als extra beveiligingsmaatregel voor beroepsvoertuigen die in gevaarlijke wateren varen. Potentiële bedreigingen als piraterij kunnen zo voorkomen worden.

Advies van Ship Install

Bent u op zoek naar handig product zoals de Raymarine AIS 700 en heeft u behoefte aan meer informatie en advies? Wij helpen u graag verder! Neem vrijblijvend telefonisch via 0416 665 335 of per e-mail via info@shipinstall.nl contact met ons op voor een professioneel advies. Ook kunt u het online contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie aanvragen Raymarine

Aanbevolen producten

Raymarine Radar

Radar Raymarine

Raymarine Software

Raymarine Software

Raymarine Satelliet TV

Raymarine Satelliet TV