Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Simrad Radar

Simrad Digital Radar

Ruisonderdrukking, werkend met hoge snelheid en werkafstanden van 200 feet tot 36 zeemijl. Dit zijn maar een aantal kenmerken van de Simrad Digital Radar. Geen andere radar ter wereld is hiertoe in staat. Doordat de radar van Simrad beschikt over een ruisonderdrukking zorgt dit voor een verbetering van het omgevingsbewustzijn van zowel beginnende als professionele gebruikers.

Alle producten van Simrad zijn een vertrouwde optie voor zowel de jacht- als beroepsvaart. Simrad’s Digital Radar heeft een unieke FMCW radartechniek met ongekende target onderscheiding. Deze techniek zorgt ervoor dat alle objecten in uw omgeving op tijd gedetecteerd worden. Zo kunt u zich veilig op het water verplaatsen. Als gecertificeerd technisch dealer van Simrad kan Ship Install u alle producten leveren en installeren.

6kW HD digitale radar

De 6kW HD digitale Simrad radar biedt gebruikers de mogelijkheid om zowel kleine objecten als objecten die ver weg zijn in beeld te brengen. Het in beeld brengen van deze objecten gebeurt met behulp van geavanceerde technologie welke in alle weersomstandigheden optimaal werkt. Hierdoor ontstaat er een duidelijke, nauwkeurige en makkelijk te interpreteren afbeelding. Deze digitale radar van Simrad is uitermate geschikt voor motorboten met een lengte van 40ft of meer.

Eigenschappen van deze radar:

  • Geavanceerde digitale signaalverwerking
  • Keuze uit verschillende kleurpaletten
  • Automatische helderheid
  • MARPA Target Tracking
  • Dual Gard Zones
  • Waterdicht (IPx6)
  • Eternet-connectie

Ship Install adviseert

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de digitale radar van Simrad. Met ruim 15 jaar ervaring vinden wij precies de radar die u zoekt. U kunt contact met ons opnemen via het online contactformulier of door te bellen naar 0416 665 335.

Meer Informatie Meer producten

Aanbevolen producten

Simrad Fishfinder

Simrad Fishfinder

Simrad Stuurautomaat

Simrad Stuurautomaat

Simrad Navigatie

Simrad Navigatie