Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Webasto Scheepsverwarming op uw boot

Scheepsverwarming

Op uw boot wilt u onder alle omstandigheden zo comfortabel mogelijk geniet. Een prettig klimaat hoort daar zeker bij. Een Webasto scheepsverwarming zorgt in een korte tijd voor een aangename warmte aan boord. Bovendien wordt door de warme lucht uitlaten uw jacht goed ontvochtigd. Scheepsverwarming van Webasto is de ideale oplossing als u op zoek bent naar innovatieve, krachtige en zuinige verwarming van uw boot. De scheepsverwarming is geschikt voor motor- en zeiljachten tot ongeveer 45 voet. Bent u op zoek naar verwarming voor uw boot? Ship Install adviseert u graag.

Scheepsverwarming van Webasto

Ship Install is al ruim 15 jaar gecertificeerd dealer en partner van Webasto. Door de jarenlange ervaring op het gebied van ontwikkeling en scheepsverwarming adviseren wij Webasto aan op het gebied van verwarmingstechnologie. De ervaren professionals van Ship Install installeren, onderhouden en repareren graag uw Webasto scheepsverwarming.

De voordelen van Webasto scheepsverwarming op uw boot:

  • 80 jaar ervaring met de ontwikkeling van verwarmingstechnologie.
  • Innovatieve, krachtige en zuinige oplossingen.
  • Prijstechnisch gunstige oplossingen.
  • Er is een passende scheepsverwarming voor iedere boot.
  • Ontdek hoe mooi een winter op zee kan zijn!

Mogelijkheden

Verwarmingssystemen via Webasto zijn er in 2 verschillende soorten:

  • Verwarming op basis van lucht
  • Verwarming op basis van water

Bij verwarming op basis van lucht voorziet het systeem u snel van warme lucht via een leidingsstelsel. Het systeem is compact en de montage is vrij gemakkelijk. Verwarming op basis van water werkt net iets anders. Waterverwarming is ideaal voor gelijkmatige en centrale warmteverdeling. Dit systeem voorziet u van warme lucht via bijvoorbeeld een waterboiler of airconditioning.

Ship Install als uw technische partner

Als gecertificeerd dealer van Webasto scheepsverwarming zijn wij u graag van dienst bij het installeren en onderhouden van uw boot verwarming. Wij installeren bij ons in de haven of werkplaats in Heusden, maar komen ook graag bij u op locatie in Europa en zelfs daarbuiten. Er is veel mogelijk! Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via 0416 665 335.

Informatie aanvragen Webasto

Aanbevolen producten

Post Heating Caminus

Post Marine Heating Caminus boiler

Post Heating Blue Line

Post Marine Blue Line combi

Dometic Airco

Dometic Airco