Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Bootreparaties

Boot reparaties: voor consument én beroepsvaart

Boot reparaties: voor consument én beroepsvaart

Ship Install is niet alleen de expert op gebied van boot reparaties voor consumenten, ook de beroepsvaart helpen wij graag. 

Zo hebben we voor Rijkswaterstaat verschillende werkzaamheden aan een van de Rigid Inflatable Boat (RIB) boten uitgevoerd. Een RIB boot is ook wel een rubberboot met een stevige romp. Dit soort boot is geschikt voor ruige omstandigheden op het water doordat het zwaartepunt lager ligt dan bij een conventionele boot.

Boot reparatie voor Rijkswaterstaat

Met deze boot reparatie hebben we verschillende onderdelen vernieuwd. De RIB is nu voorzien van twee nieuwe Raymarine kaartplotters, een I70S display en een Quantum radar. Hierdoor is het dashboard een stuk gebruiksvriendelijker én mooier. Het oog wil immers ook wat ?

Wij doen boot reparaties en herstellen uw boot op professionele wijze. Ship Install repareert uw boot met de nieuwste technieken, materialen en onderdelen. Met jarenlange ervaring zijn wij in staat beschadigingen en slijtage aan uw boot te repareren.

De mogelijkheden de reparatie van uw boot

Benieuwd wat we voor uw boot reparatie kunnen betekenen? Neem eens contact met ons op! Of bekijk de nieuwste onderdelen van kwalitatieve en betrouwbare leveranciers. Met onze moderne producten en technologieën vernieuwen wij uw RIB graag. Geen boot reparatie is ons te gek!