Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Garmin fishfinder

Garmin Fishfinder

Met de fishfinders van Garmin wordt vissen een stuk eenvoudiger. Met de STRIKER™ Fishfinder-serie van Garmin maakt u kennis met de ongeëvenaarde mogelijkheden voor het lokaliseren van vis en nog veel meer. De Garmin fishfinder STRIKER-serie is niet alleen ontwikkeld om vissen en structuren onder de boot te laten zien, maar het is nu ook mogelijk om je favoriete visstekken te markeren zodat ze later gemakkelijk terug te vinden zijn. Daarnaast kunt u boothellingen en aanlegsteigers markeren zodat u eenvoudig de weg terug kunt vinden naar uw startpunt. De Garmin fishfinder maakt vissen een stuk makkelijker én comfortabeler.

Specificaties van de Garmin fishfinder

Dankzij de ingebouwde kaartsoftware, is het gemakkelijk om zelf HD-kaarten met dieptecontourlijnen van 30 cm te maken en op te slaan. U hoeft geen gegevens te verzenden en vervolgens te wachten. De resultaten verschijnen namelijk direct op het scherm. De Fishfinder van Garmin laat direct zien waar de diepte-informatie is gevonden en waar op de kaart nog open plekken zijn. De Garmin Fishfinder heeft ingebouwde WIFI waardoor uw routes en waypoints direct naar uw app worden verzonden. Zo bent u altijd up-to-date en heeft u snel toegang tot gegevens die voor u belangrijk zijn.

Garmin dealer

Als Garmin dealer bieden wij u de mogelijkheid om de prestaties en de gebruiksvriendelijkheid van uw fishfinder van Garmin naar een hoger niveau te tillen. Het is een krachtige tool die binnenwater- en kustvissers helpt meer vis te vinden en te vangen. De STRIKER-serie beschikt over tal van functies, onze ervaren medewerker geven u graag een passend advies. Neem contact met ons op over de Garmin fishfinder en wij voorzien u graag van informatie. Ship Install helpt u daarnaast ook graag bij de installatie van de fishfinder op uw boot. Onze deskundige specialisten hebben veel ervaring en kunnen daarom een perfecte installatie garanderen.

Meer Informatie Meer producten

Aanbevolen producten

Garmin Kaartplotter

Garmin kaartplotter

Webasto Verwarming

Webasto verwarming

Webasto Koelkast

Webasto Koelkast