Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Garmin Kaartplotter

Garmin Kaartplotter

Een Garmin kaartplotter is niet meer weg te denken aan boord. Kaartplotters hebben de afgelopen jaren veel innovaties doorgemaakt. Als officiële dealer van Garmin biedt Ship Install u de beste kwaliteit op het gebied van kaartplotters.

Intuïtieve apparatuur

Een kaartplotter van Garmin is zo intuïtief dat u er zo mee wegvaart, zonder langdurige instructies. De plotters zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen. U plant gemakkelijk uw route en uw koers wordt direct ingesteld. De meeste kaartplotters van Garmin zijn beschikbaar met ingebouwde echoloodfuncties. Hieronder vallen het geavanceerde HD-ID echolood, CHIRP echolood en Garmin ClearVü en SideVü scanningecholood, voor de scherpste beelden op het water. De schermen zijn beschikbaar van 4 tot 24 inch, afhankelijk van uw voorkeuren en wensen.

Advies van Ship Install

Als Garmin dealer bieden wij u alle zorg op het gebied van installatie, onderhoud en reparatie. Met ruim 15 jaar ervaring weten wij precies hoe een Garmin kaartplotter bij u aan boord het beste tot zijn recht komt. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag met professioneel advies!

Meer Informatie Meer producten

Aanbevolen producten

Garmin Sonar

Garmin Sonar

Garmin Fishfinder

Garmin Fishfinder

Webasto Koelkast

Webasto Koelkast