Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Garmin kaartplotter

Garmin Kaartplotter

Een Garmin kaartplotter is niet meer weg te denken aan boord. Kaartplotters hebben de afgelopen jaren veel innovaties doorgemaakt. Als officiële dealer van Garmin biedt Ship Install u de beste kwaliteit op het gebied van kaartplotters.

Intuïtieve apparatuur

Een kaartplotter van Garmin is zo intuïtief dat u er zo mee wegvaart, zonder langdurige instructies. U heeft dus snel door hoe u een Garmin kaartplotter moet gebruiken. Schakel het toestel in en volg het eenvoudige menu. Alles is binnen handbereik, zodat u gemakkelijk en snel uw route kunt plannen en uw koers kunt instellen. De meeste kaartplotters van Garmin zijn beschikbaar met ingebouwde echoloodfuncties. Hieronder vallen het geavanceerde HD-ID echolood, CHIRP echolood en Garmin ClearVü en SideVü scanningecholood, voor de scherpste beelden op het water. De schermen zijn beschikbaar van 4 tot 24 inch, afhankelijk van uw voorkeuren en wensen.

Garmin kaartplotter navigatie

Zoals eerder aangegeven hebben de kaartplotters de afgelopen jaren veel innovaties doorgemaakt. Ondersteuning voor AIS is bijvoorbeeld aanwezig op alle nieuwe modellen van de Garmin kaartplotter. Maar ook een functie als Garmin Auto Guidance is erg handig. Deze functie maakt het mogelijk de kaartplotter te navigeren van locatie A naar B. De Garmin kaartplotter houdt hierbij rekening met de brughoogten en waterdieptes.

Advies van Ship Install

Als Garmin dealer bieden wij u alle zorg op het gebied van installatie, onderhoud en reparatie. Met ruim 15 jaar ervaring weten wij precies hoe een Garmin kaartplotter bij u aan boord het beste tot zijn recht komt. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag met professioneel advies! Liever direct contact? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0416 665 335 of per e-mail via  info@shipinstall.nl.

Meer Informatie Meer producten

Aanbevolen producten

Garmin Sonar

Garmin Sonar

Garmin Fishfinder

Garmin fishfinder

Webasto Koelkast

Webasto Koelkast