Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Garmin Sonar

Garmin Sonar

Til vissen naar een compleet nieuw niveau met de Sonar Modules van Garmin. Er zijn vier nieuwe modellen beschikbaar die uitgerust zijn met de nieuwste technieken. De Sonar Modules van Garmin zijn aan de meeste kaartplotters toe te voegen voor de scherpste scanningecholood beelden op het water.

Garmin Sonar Dealer

Momenteel zijn er vier verschillende modellen beschikbaar, die wij u dan ook als Garmin dealer allemaal aanbieden. Voor het gemak zijn hieronder de belangrijkste functies op een rijtje gezet.

  • GSD™ 26: Het beste van twee werelden komt samen in dit Garmin Sonar model; betere doelseparatie in diep water en de mogelijkheid om te focussen op speciale frequenties om u op de vangst van bepaalde soorten vis te richten.
  • GSD™ 25: Deze sonarmodule is bedoeld voor de serieuze sportvisser en betreft een externe netwerkoplossing voor het opsporen van vis en het afspeuren van de bodem. De GSD™ 25 is uitgerust met kaartplotters uit de GPSMAP 8000- of GPSMAP 7600-serie in een netwerk.
  • GSD™ 24: De moderne technologie waar de GSD™ 24 mee is uitgerust, bevat een superieure doelseparatie en bodemanalyse. Het systeem is compatibel met diverse transducers. Het maakt dus niet uit of u op zoek bent naar de grootste vis of een gevaarlijke diepte, met de GSD™ 24, zit u altijd goed.
  • GCV™ 10: De Garmin GCV™ 10 black box sonar is uitermate geschikt om in zowel zoet als zout water vis op te sporen. Het systeem voegt zowel SideVü als ClearVü met CHIRP Scanning Sonar-technologie toe aan uw Garmin-kaartplotter.

Advies

Graag vertellen wij u nog veel meer over de Sonar Modules van Garmin, neem hiervoor gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met professioneel advies.

Meer Informatie Meer producten

Aanbevolen producten

Garmin Kaartplotter

Garmin Kaartplotter

Webasto Verwarming

Webasto verwarming

Webasto Koelkast

Webasto Koelkast