Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]

Kaartplotter

Een kaartplotter is in verschillende vormen, soorten en maten verkrijgbaar. Er zijn diverse merken die kaartplotters aanbieden, maar dit systeem heeft overal hetzelfde doel: een overzichtelijke en gestructureerde vaarroute creëren. Bij Ship Install hebben we verschillende navigatiesystemen van diverse merken, denk aan:

Een van de voordelen van een kaartplotter is dat deze gemakkelijk aan te sluiten is op AIS. Daarbij is dit product waterdicht en wordt het systeem over het algemeen niet verbonden met het internet waardoor er meer stabiliteit en zekerheid is op zee.

GPS plotter en kaartplotter kopen

Een kaartplotter kopen kan eenvoudig en snel bij Ship Install. Een kaartplotter wordt ook wel navigatieplotter of GPS plotter genoemd. Wij bieden enkel GPS plotters van hoogwaardige kwaliteit aan en verzorgen ook graag de volledige installatie voor u. Onze kaartplotters zijn verkrijgbaar van merken die alom bekend staan om hun uitstekende gebruiksvriendelijkheid: Raymarine, Garmin en Simrad. Bij Ship Install hebben we meer dan 17 jaar ervaring in de maritieme branche en focussen we ons op de bouw en afbouw van zeiljachten, motorjachten en beroepsvaartuigen. Mede door onze ruime ervaring zijn wij de geschikte partner om uw nieuwe GPS plotter bij aan te schaffen. Onze aanvullende service bestaat uit montage, installatie en nazorg.

Advies op maat

Bent u op zoek naar een moderne kaartplotter of ander GPS systeem en ontvangt u graag passend advies over onze producten? Wij werken met een team van ervaren specialisten om al uw vragen te beantwoorden. Neem telefonisch contact op via 0416 665 335 of per e-mail via info@shipinstall.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op!