Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]

Marifoon met ais

Bent u op zoek naar een marifoon met AIS? Ship Install is uw betrouwbare partner voor hoogwaardige maritieme producten. Naast de verkoop richten we ons op het monteren en onderhouden van onze producten en heeft u de mogelijkheid om het onderhoud van uw boot of jacht ook aan ons uit te besteden. Wij hebben een zeer ruim assortiment en adviseren u graag over de meest geschikte marifoon met AIS voor uw vaartuig.

Diverse marifoons met AIS transponder

AIS staat voor Automatic Identification System en werd een aantal jaar geleden geïntroduceerd om meer veiligheid op het water te creëren. Een marifoon met AIS transponder biedt zeer nauwkeurige informatie van schepen in de nabije omgeving, zoals:

  • De koers
  • De snelheid
  • De positie
  • De identiteit van het schip

Inmiddels is een AIS of marifoon met AIS transponder niet meer weg te denken op een modern vaartuig. Ship Install heeft diverse marifoons met ingebouwde AIS. Het voordeel van een AIS systeem dat ingebouwd is in uw marifoon is dat u er verzekerd van bent dat de systemen perfect op elkaar afgestemd zijn. Ingewikkelde koppelingen of installaties zijn niet meer nodig. Een bekend los AIS systeem is de Raymarine AIS 700. Enkele bekende marifoons met AIS ingebouwd zijn:

Contact met Ship Install

Wilt u een marifoon met AIS kopen, maar bent u nog niet zeker van uw keuze? Ons gespecialiseerde team beantwoordt graag al uw vragen over onze maritieme producten en aanvullende diensten. Wilt u meer zien van de merken waar wij mee samenwerken? Bekijk dan onze merkenpagina met bijbehorende producten. Heeft u vragen voor onze specialisten? Neem telefonisch contact op via 0416 665 335 of per e-mail via info@shipinstall.nl. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen, na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.