Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]

RIB Reparatie Rijkswaterstaat

RIB Reparatie Rijkswaterstaat

Ship Install is niet alleen voor consumenten hét adres voor reparatie aan hun jacht, ook de beroepsvaart helpen wij graag. Afgelopen maand hebben wij voor Rijkswaterstaat verschillende werkzaamheden aan één van de RIB boten uitgevoerd. RIB staat voor Rigid Inflatable Boat, ofwel een rubber boot met een stevige romp. Doordat bij een RIB het punt van de zwaartekracht lager is dan bij een conventionele boot, is de boot geschikt voor ruige omstandigheden op het water.

RIB reparatie

De RIB van Rijkswaterstaat was enigszins verouderd en toe aan reparatie en vernieuwing. Ship Install heeft reparatie aan de RIB uitgevoerd en verschillende onderdelen vernieuwd. De RIB is nu voorzien van 2 nieuwe Raymarine kaartplotters, een I70S display en een Quantum radar. Op de afbeeldingen is te zien hoe de ombouw positief heeft bijgedragen aan de gebruiksvriendelijkheid en het uiterlijk van het dashboard.

Professionele RIB reparatie

Een reparatie voor uw eigen RIB laten uitvoeren? Wij repareren en herstellen uw boot op professionele wijze. Ship Install is in staat om middels de nieuwste technieken, materialen en onderdelen uw RIB te repareren. Middels jarenlange ervaring zijn wij in staat beschadigingen en slijtage te repareren. Liever uw RIB voorzien van de nieuwste technieken en onderdelen? Dat is geen probleem. Ship Install heeft een ruim aanbod met de nieuwste onderdelen van kwalitatieve en betrouwbare leveranciers.

Reparatie en onderhoud

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor reparatie aan uw RIB? Neem dan contact met ons op! Met moderne producten en technologieën vernieuwen wij uw RIB graag.

Datum:

2 maart 2018

Categorie:

Beroepsvaart, Ship Install