Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]

Warmtevoorziening Princess S60

Zuid-Duitsland staat erom bekend dat in de meeste maanden de temperatuur niet hoger ligt dan 14°C. Maar ook in de maanden juni, juli en augustus is dit niet de plek waar je voor de beste temperaturen naartoe moet gaan met een maximum van 23°C. Een airco in de Princess S60 kan haast niet op tegen deze koude temperaturen, dus daarvoor moest Ship Install een oplossing bedenken; een CV-systeem met warmwatervoorziening.

De Princess S60 die vorig jaar in oktober naar Kressbronn am Bodensee is gebracht, is nu ook voorzien van een Post Marine Heating CV-ketel Caminus op diesel. Jelle is samen met een van zijn medewerkers in oktober 2019 naar het Zuiden van Duitsland gereisd om daar de Cv-installatie uit te voeren. Een uitdagende klus gezien het moeilijk was om tussen alle kabels en andere apparatuur bij de juiste plek uit te komen, maar het is ze alsnog gelukt! Na anderhalve week had Ship Install weer een tevreden klant en konden de installateurs terug naar Nederland.

Wil je meer te weten komen over de CV-ketel die in de Princess S60 is geplaatst klik dan hier voor meer informatie of neem contact met ons op telefonisch via 0416 665335 of per e-mail via info@shipinstall.nl.

Datum:

16 oktober 2019

Categorie:

All, Pleziervaart, Ship Install