Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]

Een volledige refit voor uw boot

Ship Install geeft uw boot middels het uitvoeren van een refit graag weer een tweede leven. Bij een boot refit wordt uw boot volledig vernieuwd of verjongd. Wij verzorgen al meer dan 16 jaar de bouw en afbouw van motorjachten, zeiljachten en beroepsvaartuigen. We hebben hierdoor alle technische kennis in huis om ook uw jacht in nieuwstaat terug te brengen. We kunnen een complete refit van uw boot uitvoeren, of een gedeelte van het jacht onderhouden of opknappen. Hoe groot de opknapbeurt ook is; wij hebben veel ervaring met verschillende typen boten en voorzien u daarom graag van vrijblijvend advies over de best passende oplossing.

In oude glorie hersteld

Een refit is een goede investering in het waarde behoud van uw jacht en in het plezier dat u aan het varen met uw schip beleeft. Met een refit door Ship Install wordt uw boot in oude glorie hersteld en bent u weer helemaal klaar voor het vaarseizoen. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw jacht weer aan alle moderne eisen voldoet. Afhankelijk van de staat waarin uw boot verkeert, kunnen we een gedeeltelijke of volledige refit uitvoeren. We doen dit zowel voor de pleziervaart als de beroepsvaart.

Onze meest bijzondere refit? Dat was toch wel het in originele staat terugbrengen van een unieke Porsche speedboot: de Porsche Kineo ’27. Gedurende 20 maanden hebben we dit collectors item weer in perfecte staat teruggebracht.

Refit werkzaamheden

Bij een refit wordt de boot op verschillende technische aspecten gecontroleerd. Zo kan de scheepsmotor worden gereviseerd of zelfs geheel worden vervangen. Verder kunnen ook andere onderdelen van de boot worden hersteld of vervangen. Denk hierbij aan systemen die de leefomgeving in de boot veraangenamen, het opknappen van het relingwerk, de schroef en nog veel meer onderdelen. Zowel het technische- als het cosmetische gedeelte krijgt de aandacht die het verdient. Alle aanpassingen worden goed geïntegreerd in de boot, zodat een compleet geheel ontstaat en de oude glorie niet verloren gaat.

Een tweede leven voor uw jacht

Heeft u interesse in een professionele refit van uw boot, of bent u benieuwd wat allemaal mogelijk is? We bespreken graag de mogelijkheden met u. U kunt telefonisch vrijblijvend contact opnemen via 0416 665 335 of per e-mail via info@shipinstall.nl. Ook kunt u het online contactformulier invullen.

Refit boot
Refit Boot
Refit door Ship Install