Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]

Refit boot

Ship Install geeft uw boot graag een tweede leven door het uitvoeren van een refit. Wij verzorgen reeds 16 jaar de bouw en afbouw van motorjachten, zeiljachten en beroepsvaartuigen. Daardoor hebben we alle technische kennis in huis om de werkzaamheden uit te voeren die uw jacht in nieuwstaat terugbrengen. We kunnen een complete refit van uw boot uitvoeren of een gedeelte van uw jacht onderhouden of opknappen. We hebben veel ervaring met verschillende typen boten en voorzien u daarom graag van vrijblijvend advies! Onze meest bijzondere refit? Dat was toch wel het in originele staat terugbrengen van een unieke Porsche speedboot: de Porsche Kineo ’27.

In oude glorie hersteld

Met een refit door Ship Install wordt uw boot in oude glorie hersteld. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw jacht ook op technisch vlak weer aan alle moderne eisen voldoet. Wij voorzien uw boot graag van technische installaties en ook het onderhouden van uw maritieme apparatuur behoort tot de mogelijkheden. Afhankelijk van de staat waarin uw boot verkeerd kunnen we een gedeeltelijke of volledige refit uitvoeren.

De voordelen van een refit van uw boot

  • Ship Install zorgt ervoor dat uw boot er weer als nieuw uit ziet.
  • Onze ervaren monteurs repareren of vervangen verouderde apparatuur.
  • Naar wens voeren wij een volledige of gedeeltelijke refit uit.
  • Een refit van uw boot is een goede investering: u gaat weer met veel plezier het water op!

Een tweede leven voor uw jacht

Heeft u interesse in een professionele refit van uw boot? Wij helpen u graag. U kunt telefonisch vrijblijvend contact opnemen via 0416 665 335 of per e-mail via info@shipinstall.nl. Ook kunt u het online contactformulier invullen.

Refit boot
Refit Boot
Refit door Ship Install