Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]

Webasto kachel

Een Webasto kachel biedt comfort en warmte tijdens koude dagen. Ship Install is specialist in de maritieme branche en verzorgt al meer dan 17 jaar de bouw en afbouw van diverse vaartuigen. Een kachel is essentieel voor een vaartuig, er zijn verschillende soorten en merken beschikbaar. Door onze jarenlange ervaring zijn wij de perfecte partner op het gebied van maritieme producten en maritieme dienstverlening.

Webasto kachel kopen

Wilt u een Webasto kachel kopen? Dan bent u bij Ship Install aan het juiste adres. De scheepsverwarming van Webasto is bijzonder milieuvriendelijk en is zeer effectief op ieder soort vaartuig. Zonder geschikte kachel kunt u in de koudere dagen niet het water betreden. Vanwege de koude wind op de wateren, raden wij altijd aan om een kachel op uw boot te installeren. Wij focussen ons op de verkoop van maritieme producten en u kunt ook bij ons terecht voor diverse services. Wilt u meer zien van de merken die wij aanbieden? Bekijk dan eens onze merkenpagina.

Contact met Ship Install

Als officiële dealer van Simrad is Ship Install u graag van dienst bij de verkoop en het installeren van producten van dit merk. Daarnaast adviseren we u graag over de meest geschikte maritieme artikelen voor uw vaartuig. Wilt u meer zien van onze unieke projecten? Bekijk dan onze uitgebreide pagina met projecten. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met ons voor een professioneel advies. Heeft u vragen? Dat kan via de contactpagina of via 0416 665 335. We helpen u graag!