Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]

Webasto verwarming boot kopen

Wilt u een Webasto verwarming voor op uw boot kopen? Ship Install is de expert op het gebied van maritieme producten. Naast de verkoop focussen we ons ook op het monteren en onderhoud van al onze producten. Webasto heeft een groot marktaandeel op het gebied van bootverwarmingen, de kwaliteit van deze producten is altijd uitstekend en u maakt gebruik van een langdurige garantietermijn voor de nieuwe Webasto verwarming van uw boot. Wij hebben jarenlange ervaring in de maritieme sector en zijn dan ook partner van alle grote maritieme merken, waaronder Webasto.

Webasto kachel inbouwen in boot

Een Webasto kachel inbouwen is niet voor iedereen weggelegd. De montage kan veel problemen veroorzaken en het dient gemonteerd te worden door iemand met veel ervaring op dit gebied. Heeft u zelf niet de mogelijkheid om uw Webasto kachel in te bouwen op uw boot? Dat is geen enkel probleem. Ship Install biedt namelijk een uitgebreid montageservice aan, op deze manier hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over de montage van uw bootkachel. Wilt u meer informatie ontvangen over onze service? Dat kan gemakkelijk via ons informatieformulier.

Diverse Webasto producten

Ship Install beschikt over een ruim assortiment Webasto producten. Naast scheepsverwarming heeft Webasto onder andere ook koelkasten en airconditioning voor op boten en jachten. Webasto Marine staat vooral bekend om haar geïntegreerde airconditioning en verwarmingssystemen. Met de innovatieve producten van Webasto, zorgt u voor onvergetelijke en zorgeloze momenten aan boord van uw vaartuig.

Neem contact op

Bent u op zoek naar een Webasto verwarming voor uw boot? Dan bent u bij Ship Install aan het juiste adres. Wilt u meer zien van onze maritieme merken? Bekijk dan eens onze merkenpagina. Heeft u vragen voor onze specialisten? We beantwoorden graag al uw vragen over onze producten en diensten. Neem telefonisch contact op via 0416 665 335 of per e-mail via info@shipinstall.nl. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen, na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.