Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Bootonderhoud door Ship Install

Alles over boot onderhoud door Ship Install

Alles over boot onderhoud door Ship Install

Waarschijnlijk kent u ons al, Ship Install bestaat immers al 19 jaar. In die 19 jaar hebben we de technische afbouw mogen doen van honderden motor- en zeiljachten. Daarbij hebben we evenveel beroepsvaartuigen mogen verzorgen en boot onderhoud hebben kunnen doen. Maar voor degene die ons nog niet kennen, of een opfrisser kunnen gebruiken ?, zetten we graag het een en ander over onszelf op een rijtje. 

Wist u dat… u ons altijd kunt bellen voor al uw boot onderhoud en meer?

Alles is mogelijk! Goed, in ieder geval wel heel veel. Onze acht ervaren specialisten helpen u graag in onze werkplaats in Heusden. Heeft u een hulpvraag op locatie, in Europa of zelfs daarbuiten? Ook dan helpen we u graag! Met onze storingsdienst staan wij namelijk 24/7 voor u klaar in zowel binnen- als buitenland. Het is voor ons niet ongewoon om onze klanten met boot onderhoud te helpen in havens in bijvoorbeeld Kroatië, Griekenland, Frankrijk en de Verenigde Staten. 

Naast op elke plek, kunt u ook bij ons terecht onder alle omstandigheden rekenen op secure reparaties, boot onderhoud en service. Onze servicemonteurs zijn ervaren, doorgronden uw probleem ter plekke en zorgen voor een passende oplossing. Uiteraard repareren wij ook boot onderdelen die niet origineel van ons afkomstig zijn. Het gaat ons erom dat u weer veilig het ruime sop kunt kiezen! U kunt ons bereiken op 0416 665 335.

 

Wist u dat… Ship Install partner is van vele vooraanstaande maritieme A-merken?

Wat voor boot u ook beheert: u verdient comfort aan boord. Om die reden is Ship Install alleen dealer van maritieme A-merken. Onze klanten genieten hierdoor als eersten van de systemen die uw verblijf aan boord comfortabel maken, zodat u optimaal kunt genieten van het water. Bent u benieuwd van welke A-merken wij dealer zijn? Bekijk dan ons merkenoverzicht! Wij voorzien u graag van de juiste adviezen.

 

Wist u dat… Ship Install boten graag een tweede leven geeft?

Om een boot terug door middel van onderhoud te brengen in nieuwstaat – het uitvoeren van een refit – is veel kennis nodig. In de afgelopen 19 jaar hebben wij enorm veel ervaring opgedaan met technische installatie, boot onderhoud en reparatie van scheepselektra. 

De meest bijzondere refit die wij hebben uitgevoerd moet de Porsche Kineo ’27 zijn! Gedurende 20 maanden heeft Ship Install deze Porsche speedboot, door middel van boot onderhoud, in originele staat teruggebracht. Deze speedboot van Porsche is ontwikkeld in de jaren ’80 met de bedoeling om later in productie te gaan. Uiteindelijk zijn slechts drie speedboten van dit type gebouwd, waardoor deze Porsche Kineo zeer bijzonder is! Het collectors item kan een snelheid bereiken tot wel 128 kilometer per uur.

 

Nóg meer te weten komen over het boot onderhoud van Ship Install?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, belangrijke nieuwsberichten en updates middels onze nieuwsbrief! Deze verschijnt gemiddeld 6 keer per jaar, dus schroom niet om u in te schrijven via de website www.shipinstall.nl. Heeft u directe vragen? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen.