Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]

Raymarine Dragonfly

De Dragonfly van Raymarine is superieure visserij-elektronica waarmee u de wereld onder water tot in detail kunt bekijken. Met de Dragonfly-sonar heeft u meer tijd om vissen te vangen en minder tijd nodig om ernaar te zoeken. De elektronica is eenvoudig gemaakt zodat u de geavanceerde technologieën gemakkelijk kunt gebruiken onder alle weersomstandigheden. Bij Ship Install is de Dragonfly van Raymarine verkrijgbaar in de modellen 4, 5 en 7.

Dragonfly 4, 5 en 7

Hobby- en sportvissers kunnen niet om de moderne Raymarine Dragonfly heen en dat is niet voor niets. Dankzij de superieure dual channel CHIRP-sonar heeft u veel meer zicht onder water en vangt u beduidend meer vis. Met behulp van deze technologie kunt u gemakkelijk onderwaterstructuren en vissen identificeren, en geniet u van dubbel nauwkeurige beelden. Ook krijgt u een zeer helder display dat gegarandeerd niet beslaat door wisselende weersomstandigheden. Met duidelijke knoppen heeft de Raymarine Dragonfly een gemakkelijke gebruikersinterface en de sonargegevens zijn direct naar uw smartphone te versturen.

De belangrijkste voordelen op een rij

  • Ongeëvenaarde helderheid en structuur onder water
  • Sonarbeelden van fotokwaliteit tot wel 180 meter diep
  • Heldere kleuren en contrasten met Lcd-display technologie
  • Draadloos verbinden en delen via ingebouwde wifi
  • De beste kaarten met ingebouwde GPS
  • Overal eenvoudig te installeren door het compacte kogelkoppelingssysteem

Advies van Ship Install

Bent u op zoek naar een Dragonfly van Raymarine, maar heeft u behoefte aan advies? Ship Install is dealer van Raymarine en helpt u graag verder! Neem telefonisch via 0416 665 335 of per e-mail via info@shipinstall.nl contact met ons op voor een professioneel advies.

Meer Informatie Meer producten

Aanbevolen producten

Raymarine Fishfinder

Raymarine Fishfinder

Raymarine Stuurautomaat

Raymarine Stuurautomaat

Raymarine Navigatie

Raymarine Navigatiesysteem