Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]

Raymarine Dragonfly

Bekijk de wereld onder water tot in detail! De Dragonfly van Raymarine is superieure visserij-elektronica. Met de Dragonfly-sonar heeft u meer tijd om vissen te vangen en minder tijd nodig om ernaar te zoeken. De elektronica is eenvoudig gemaakt zodat u de geavanceerde technologieën gemakkelijk kunt gebruiken onder alle weersomstandigheden.

Dragonfly 4, 5 en 7

De Raymarine Dragonfly 4, 5 en 7 zijn voorzien van een superieure dual channel CHIRP-sonar. Met behulp van deze technologie kunt u gemakkelijk onderwaterstructuren en vissen identificeren. en geniet u van dubbel nauwkeurige beelden. Ook krijgt u een zeer helder display die gegarandeerd niet beslaat door wisselende weersomstandigheden. Met duidelijke knoppen heeft de Raymarine Dragonfly een gemakkelijke gebruikersinterface. Tevens zorgt de Dragonfly ervoor dat u de sonargegevens direct naar uw smartphone kunt versturen.

Advies van Ship Install

Bent u op zoek naar een Dragonfly van Raymarine, maar heeft u behoefte aan advies? Ship Install is dealer van Raymarine en helpt u graag verder! Neem telefonisch via 0416 665 335 of per e-mail via info@shipinstall.nl contact met ons op voor een professioneel advies.

Meer Informatie Meer producten

Aanbevolen producten

Raymarine Fishfinder

Raymarine Fishfinder

Raymarine Stuurautomaat

Raymarine Stuurautomaat

Raymarine Navigatie

Raymarine Navigatiesysteem