Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]

Raymarine Dragonfly

De Raymarine Dragonfly is een sonar voor de visserij waarmee u de wereld onder water zeer goed tot in detail kunt bekijken. Met deze sonar kunt u meer vissen vangen in een veel kortere tijd. De elektronica is eenvoudig in gebruik waardoor u de geavanceerde technologieën onder alle weersomstandigheden kunt gebruiken. Bij Ship Install is de Dragonfly van Raymarine verkrijgbaar in de volgende modellen:

  • Raymarine Dragonfly 4
  • Raymarine Dragonfly 5
  • Raymarine Dragonfly 7

Waarom de Raymarine Dragonfly?

Hobby- en sportvissers kunnen niet om de moderne Raymarine Dragonfly heen en dat is niet voor niets. Dankzij de superieure dual channel CHIRP-sonar heeft u veel meer zicht onder water en vangt u beduidend meer vis. Met behulp van deze technologie kunt u gemakkelijk onderwaterstructuren en vissen identificeren, en geniet u van dubbel nauwkeurige beelden. Daarnaast zit er een zeer helder display bij inbegrepen dat gegarandeerd niet beslaat bij wisselende weersomstandigheden. Met duidelijke knoppen heeft de Raymarine Dragonfly een gemakkelijke gebruikersinterface en de sonargegevens zijn direct naar uw smartphone te versturen.

Raymarine Dragonfly voor verschillende schepen

Voor zowel de beroeps– als voor de pleziervaart is de Dragonfly sonar zeer geschikt. De hoge kwaliteit sonarbeelden garanderen voor beide toepassingen een uitstekend middel om goed en efficiënt te vissen. Bij Ship Install heeft u tevens de mogelijkheid om de Raymarine Dragonfly in te laten bouwen. Neem hiervoor contact op met ons.

De voordelen van de Raymarine Dragonfly

  • Ongeëvenaarde helderheid en structuur onder water
  • Sonarbeelden van fotokwaliteit tot wel 180 meter diep
  • Heldere kleuren en contrasten met Lcd-display technologie
  • Draadloos verbinden en delen via ingebouwde wifi
  • De beste kaarten met ingebouwde GPS
  • Overal eenvoudig te installeren door het compacte kogelkoppelingssysteem
  • Beelden versturen naar smartphone, tablet of laptop

Advies van Ship Install

Bent u op zoek naar een Dragonfly van Raymarine, maar heeft u behoefte aan advies? Ship Install is officieel dealer van Raymarine en helpt u graag verder! Neem telefonisch contact op via 0416 665 335 of per e-mail via info@shipinstall.nl voor een professioneel advies.

Meer Informatie Meer producten

Aanbevolen producten

Raymarine Fishfinder

Raymarine Fishfinder

Raymarine Stuurautomaat

Raymarine Stuurautomaat

Raymarine Navigatie

Raymarine Navigatiesysteem