Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Varen in de winter

Varen in de winter

Varen in de winter

Een mooie tocht met de boot hoeft zich niet te beperken tot de zomer. Met de juiste voorbereiding kan je ook fantastisch varen in de winter! Het varen in de winter is vaak heerlijk ontspannend omdat het vrij rustig is op het water. Echter, is het slim om rekening te houden met een aantal zaken. Ship Install helpt je verder!

 

Varen in slecht weer en met donkere dagen in de winter

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat het weer in de winter snel om kan slaan en dat het al vroeg donker wordt. Ship Install kan je helpen met het controleren of toevoegen van scheepsverlichting. Naast verlichting is het ook van belang om een goed navigatiesysteem te hebben. Tijdens het varen in de winter kan je, vanwege het weer, meer last hebben van slecht zicht. We hebben bij Ship Install verschillende opties op het gebied van navigatiesystemen en kaartplotters, bijvoorbeeld:

 

Kou op de boot

Een van de voornaamste problemen tijdens varen in de winter, is de kou. Het kan al snel oncomfortabel worden door de frisse wind op je gezicht. Geen zorgen, ook hiervoor hebben wij oplossingen! Zo bieden we verschillende mogelijkheden aan voor boot verwarming, zoals:

 

Dubbelcheck bij varen in de winter!

Tot slot is het noodzakelijk om nog een extra check te doen voor vertrek. Tijdens het varen in de winter is het, nog belangrijker dan anders, om ervoor te zorgen dat je voldoende brandstof, gas en water aan boord hebt. Wij zijn er ook altijd voor je om de boot helemaal winterklaar te maken. Mocht je de boot willen stallen in de winter, is het ook van belang winteronderhoud uit te voeren.

 

Neem contact met ons op om een afspraak te maken!